"Ro finder man, når larm er sorteret fra."

Far! Bruger skeletter solcreme? 2018

Far! Bruger skeletter solcreme? 2018

LANCERING: 15. MARTS 2018 // Kan man blive lykkelig af at være rig? Spiser høns kun ’skaller’? Hvad er grunden til, at kakerlakker spiser kolort, og er det godt for noget som helst? Hvordan forklarer man, at begreber som BYOD (Bring Your Own Device), politik, hjemløshed og mønsterbryder har en indflydelse på børns fremtid? Eksisterer den perfekte prut? Hvad kommer der efter uendeligheden? Hvorfor er der ingen prinsesse med i skak? Er der mere mellem himmel og jord, end man kan se?

VIRUS #1 i serien om Jensen

VIRUS #1 i serien om Jensen

Anmeldelse: "Virus er en rigtig drengerøvroman lige noget for drenge mellem 14 og 80 år! Det er en historie med High Tech en historie der leder tankerne hen på Mission Impossible. Der er fart, action, spænding når OPT- agent Jensen deler håndmadder ud. Slet og ret fremragende underholdning."

Farmand - 2014

Farmand - 2014

Som mand er det ikke kun et spørgsmål om de valg, man bliver eksponent for som far, men også overvejelser om fødsel, fødselsforberedelse, fraværet af nattesøvn, omsorg for barnets tarv og rejsen i den spidsrod af udfordringer, det er at give de bedst mulige rammer og retningslinjer for sit barn. Forventninger fra et paradigmefyldt samfund og samspillet mellem de feminine og maskuline værdier er udfordringer, der tvinger en til eftertanke, både i forhold til sig selv og til det omgivende samfund

Det oprørte Land - 2012

Det oprørte Land - 2012

En mand vinder i lotteriet, tanker og refleksioner af en psykopats tilblivelse, en opportunistisk ungersvends eskapader, et makabert mord på en lærerinde, en bandeleders brutale likvidering og en plejefars voldsomme død er begivenheder, der viser sig at være tæt forbundet. Ikke kun til hinanden, men også til omstændighederne. I de 10 fortællinger i Det oprørte Land er omdrejningspunktet de personlige valg og konsekvenserne af disse valg.