Støt os med en vælgererklæring

På forhånd: mange tak for netop din støtte

Forklaring:

Et parti må have et vis antal vælgererklæringer (tilkendegivelser) for at kunne opstille til et folketingsvalg i Danmark. En vælgererklæring er IKKE en stemme men blot en tilkendegivelse af, at du som vælger giver dit 'ok' til, at et parti kan opstille til folketingsvalget. Til næste folketingsvalg må partiet HEART & SOUL indsamle ca. 20.000 vælgererklæringer for at 'få lov' til at blive repræsenteret til det næste folketingsvalg.

Der er to måder at støtte med din 'tilkendegivelse':

  1. Send en besked til os, hvor du tilkendegiver, at du ønsker at støtte HEART & SOUL ved at modtage en mail med et link, hvor du logger på vælgererklæring.dk og afgiver din vælgererklæring (støtte-erklæring). Her vil du skulle bruge dit NEM-ID.

  2. Send en besked til os, hvor du tilkendegiver, at du ønsker at støtte HEART & SOUL ved at tilkendegive dit CPR-nummer. Her vil du modtage et fysisk brev, som du udfylder med din underskrift og derefter returnerer.

NB:

  • Din email adresse eller CPR-nummer vil ikke blive opbevaret, efter du har sendt din tilkendegivelse, og alle data vil blive slettet.

  • Du kan bruge nedenstående kontaktformular eller blot klikke på et af de to link nedenfor, afhængig af hvilken støtteerklæring du ønsker at afgive.

  • Vi beder dig om at udfylde dit fulde navn, dette blot for at undgå misforståelser og evt. ugyldige henvendelser.

Jeg ønsker at sende en støtteerklæring med min email
Jeg ønsker at sende en støtteerklæring med mit CPR-nummer

Thanks! Message sent.