"Er det her vigtigt?"

"Den vigtige læring lagres."

Mit navn er Michael Hørup Møller.

Jeg blev født i 1969. Det er samme år, mennesket efter sigende for første gang besøgte Månen, og hvor Neil Armstrong efter eget udsagn hoppede rundt i sin rumdragt. Jeg går ud fra, at man har sådan en på for at beskytte den hoppende mod vejr og vind. Sådan en dragt ville jeg også gerne have haft.

”Jeg elsker alle mennesker og giver alle mennesker deres frie valg til at tage de korrekte valg ud fra deres hjerte og sjæl, og hvert enkelt menneske står til ansvar for konsekvensen af sit frie valg.

Jeg adlyder ikke satans eller de mørke kræfters lov men kun min gud YAH UVEH, menneskenes lov og mit Hjerte og min Sjæl. De mørke kræfters lov gennemsyrer hele det ’system’ som er gældende i dette mit land, Danmark. Hele det politiske system inkl. den lovgivende, den dømmende og den udøvende ’magt’ i dette land følger netop den lov, som jeg ikke adlyder, da det er en del af en frihedsindskrænkende, manipulerende, kontrollerende og totalitær doktrin, som på løgnagtig og nepotistisk facon forsøger at holde frie mennesker i en ’slave-lignende’ tilstand ved løgn og bedrag. Dette selvsamme system har igennem det sidste år overtrådt mine rettigheder som borger i dette land.

Alle der følger de mørke kræfters lov, advokerer for disse eller viderebringer budskaber fra samme, vil blive stillet personligt til ansvar for konsekvensen af sit frie valg.

Jeg byder alle velkommen til mit Hjerte og min Sjæl.

Det vil glæde mig, hvis du har lyst til at ”følge med”.

Til dato har jeg udgivet 4 bøger, den sidste Far! Bruger skeletter solcreme? blev udgivet i marts 2018. Jeg arbejder løbende med en række manuskripter, og ud over det skriver jeg digte, noveller og andre tekster, som vil finde dagens lys i rette tid.

Vi skrives ved. Vil du høre mere, er du velkommen til at sende mig en mail., tage kontakt til mig på anden måde eller besøge min kirke YAH UVEH, der er placeret på min private adresse i Vejle:

 Junker Stranges Vej 29 - 7100 Vejle (Vindinggaard)

De bedste og kærligste hilsener med Tro, Håb og Kærlighed

Michael Hørup Møller