"Er det her vigtigt?"

"Den vigtige læring lagres."

Mit navn er Michael Hørup Møller.

 

Jeg blev født i 1969. Det er samme år, mennesket efter sigende for første gang besøgte Månen, og hvor Neil Armstrong efter eget udsagn hoppede rundt i sin rumdragt.

  Jeg går ud fra, at man har sådan en på for at beskytte den hoppende mod vejr og vind. Sådan en dragt ville jeg også gerne have haft.

 

Nysgerrighed, interesse og engagement for vores samfund og vores verden driver mig. Jeg er fascineret af de ”skæve” omstændigheder, der synes at være en uudtømmelig inspirationskilde til et tvingende behov for fordybelse og refleksion. Jeg undres til stadighed over udviklingen i vores samfund, vores måde at leve på og ikke mindst vores måde at reflektere på. MHM - ORD har til hensigt at eksponere mine bøger og tekster men samtidig, at bidrage med et perspektiv til den fortløbende debat om samfundsmæssige emner.

 

Det vil glæde mig, hvis du har lyst til at ”følge med”.

 

Til dato har jeg udgivet 4 bøger, den sidste Far! Bruger skeletter solcreme? blev udgivet i marts 2018. Jeg arbejder løbende med en række manuskripter, og ud over det skriver jeg digte, noveller og andre tekster, som vil finde dagens lys i rette tid.

 

I mit firma MHM Consult tilbyder jeg freelance konsulentydelser.

 

Jeg planlægger i 2019 at engagere mig politisk - det vender jeg tilbage til i den nærmeste fremtid.

 

Vi skrives ved. Vil du høre mere, er du velkommen til at sende mig en mail.

 

De bedste hilsener, Michael Hørup Møller

COPYRIGHT © Michael Hørup Møller, DK-Vejle, tlf.: + 45 20 30 97 56 - Send mig en mail

2017 Created with Wix.com